КВАРТАЛ - КОНЦЕРТ

Гуднайт Шоу

Кажуть, що сміх продовжує життя! Як не крутіть, а в цьому афоризмі є частка істини.

Батьки благодійного фонду Діти без кордонів / Children without borders в День сміху продовжили собі життя на десяток років.

Дякуємо Квартал-Концерт за надані квитки на мега круте шоу “Гуднайт Шоу”. Наші батьки та їх діти опинилися в зовсім іншому світі – світі позитиву і позитивних емоцій. У цей день вони забули про всі труднощі, турботи та справи, цей вечір був сповнений світла і добра.

Величезне вам спасибі, що працюєте з нашим фондом і не забуваєте як про наших діток, так їх батьків. Тому що якщо будуть щасливі та здорові батьки, то будуть здорові їхні діти. Низький Вам уклін за вашу допомогу!

Концерт Machete

Для того, щоб в сім’ї всі були щасливі, необхідно хоч зрідка давати мамі час на себе, час розслабитися та отримати хоча б “калюжку” психологічного задоволення.

Саме таке задоволення завдяки Квартал-Концерт отримали батьки благодійного фонду Діти без кордонів / Children without borders на концерті Machete. Це було щось неймовірне, вибух емоцій і розрядки . Батьки отримали неймовірний заряд позитивних емоцій і море задоволення.

Величезне подяка організаторам концерту за надані квитки.

 

Сумісний концерт Василя Попадюка та MAN SOUND

Величезна подяка Квартал-Концерт  за те, що в рамках благодійної діяльності на благодійний фонд Діти без кордонів були виділені квитки на концерт групи ManSound (Man Sound / Мен Саунд).

Враження від концерту прекрасне. Група ManSound підкорила своїм талантом, чудовим вокальним виконанням приголомшливих пісень, а також високий професійний рівень, віртуозного виконання скрипки “українського Паганіні” Василя Попадюка.

 Їх казкове виконання зігріли наші серця. Час пролетів непомітно. Дякуємо Вам за прекрасний вечір, який провели батьки наших діток.


Благодійна організація “Благодійний фонд “ДІТИ БЕЗ КОРДОНІВ

Реквізити для благодійних внесків
Благодійна організація «Благодійний фонд «Діти без кордонів» (БО БФ «Діти без кордонів»
IBAN (гривневий рахунок) UA343007110000026004052628754 «Приватбанк»
код ЄДРПОУ 42148883 МФО 300711