У ЛУЦЬКУ ВІДБУЛИСЯ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ЗАРАДИ ДІТЕЙ ІЗ SPINA BIFIDA

У культурно-розважальному комплексі AdrenalinCity 2 березня вперше відбувся Відкритий Кубок Західної України із жиму лежачи, станової тяги, Push&Pull та багатоповторного жиму, підйому штанги на біцепси серед чоловіків та жінок згідно правил WPA.

Організаторами заходу стали Всесвітній Альянс Пауерліфтингу в Україні за підтримки Луцької міської ради та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна». Метою змагань було не тільки популяризувати пауерліфтинг в Україні, а й допомогти дітям із хворобою «Spina bifida»: зібрані кошти будуть передані фонду «Діти без кордонів», йдеться на сайті Луцької міської ради.

На урочисте відкриття завітали радник міського голови Ігор Поліщук, депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко, директор КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук та президент WPA України Вадим Коцага.

Президент Всесвітнього Альянсу Пауерліфтинга в Україні Вадим Коцага – він наш отаман, наш “бацька” і співзасновник фонду “Діти без кордонів”. У цей захід він вклав свою душу, усього себе. Вадим, разом зі своєю чарівною дружиною Оленою організували мега крутий захід для наших діток, з врученням призів та подарунків. Вони зуміли дорослі змагання за участю “великих та кремезних  чоловіків” перетворити на особливе свято, заворожливе дійство, яке проникає в глибину серця, зачіпає кожну струнку душі. Панувала душевна атмосфера, я б сказала – сімейна .Наш фонд “БФ Діти без кордонів” згуртував нас в єдину сім’ю. Усе це викликає почуття гордості та розуміння, що наш фонд унікальний. Ще раз окрема подяка  Вадиму і його команді за організацію чудового свята нашим дітям!

50% зібраних коштів від реєстраційного збору на змаганнях були передані БО “БФ Діти без кордонів” для придбання життєво необхідного уродинамічного обладнання, якого немає в Україні.

А тепер про найголовніше.  Захід відкривала наша маленька зірочка Ярослава Чеклова, подарувавши усім присутнім свій чудовий бальний танець.

«Міська рада приділяє особливу увагу розвитку спорту у нашому місті, адже спорт відіграє надзвичайно важливу роль у житті дітей. Його розвиток для нас є пріоритетом.

Хочу сказати слова вдячності організаторам цього заходу, адже це не тільки надзвичайно потужне дійство у нашому місті, а й тому, що так ми допоможемо дітям, які дійсно цього потребують. Хочу побажати усім учасникам змагань гарних результатів, як спорті, так і в житті», – привітав присутніх Ігор Поліщук.

«Дуже добре, коли відбуваються такі свята, адже ми маємо змогу показати потенціал наших юних бійців. Це діти, які не зважаючи на усі моменти, що відбуваються у житті стійко переносять випробування», – також зазначила Наталія Назарук.

Потому діткам було вручено подарунки від організаторів змагань, Луцької міської ради і Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Спробувати свої сили у різноманітних вагових та вікових категоріях на змагання завітали спортсмени із Луцька, Вінниці, Києва та Білорусі.


Благодійна організація “Благодійний фонд “ДІТИ БЕЗ КОРДОНІВ

Реквізити для благодійних внесків
Благодійна організація «Благодійний фонд «Діти без кордонів» (БО БФ «Діти без кордонів»
IBAN (гривневий рахунок) UA343007110000026004052628754 «Приватбанк»
код ЄДРПОУ 42148883 МФО 300711