Зустрічі батьків з лікарями

3-тя зустріч в ONLINE режимі (відеоконференція) з лікарем Гончаром В.В - 23.08.2020 р

2-а зустріч батьків з лікарями. м Київ - 19.10.2019

Пономаренко Максим Вікторович – лікар дитячий уролог Спеціалізується на: – хірургічне лікування маленьких пацієнтів, застосовуючи найсучасніші і найменш травматичні способи і методики: лапароскопія, ендоскопія, мікрохірургічні, реконструктивно-пластичні. – Обстеження та консервативне лікування різних форм порушення функції сечового міхура (запальні і нейрогенні порушення; вроджені вади розвитку); – Гострі та хронічні інфекції сечовивідних шляхів; – Вроджені аномалії розвитку сечовидільної системи; – Аномалії розвитку зовнішніх статевих органів.

Тихоненко Наталія Олександрівна – дитячий нефролог, має вищу категорію, головний спеціаліст з дитячої нефрології Департаменту охорони здоров’я м Київ. Основний напрямок в роботі – це діагностика, лікування та профілактика гострих, хронічних, інфекційних захворювань нирок і сечовивідних шляхів у дітей.

Утворення

  • 1982-1988 рр. – Київський медичний інститут.
  • Стажування з дитячої нефрології в університетській клініці м Едмонтон, Канада.
  • Участь у щорічних науково-практичних конференціях.
  • Участь в з’їздах нефрологів України.
  • Учасник Всесвітніх днів нирки.
  • Учасник міжнародних післядипломних курсів ERA-EDTA.

Варешнюк Олена Василівна – лікар невропатолог дитячий і дорослий, лікар функціональної діагностики.

Утворення:

  • 1996-2002 рр. – Харківський медичний університет, диплом з відзнакою;
  • 2002-2003 рр. – інтернатура за спеціальністю «невролог дитячий» на базі ГДБ № 5;
  • 2002-2003 рр. – майстер на кафедрі Загальної невропатології та дитячої неврології ХМАПО, магістр медицини;
  • 2007 – Спеціалізація з функціональної діагностики.

Горелик Валерія Володимирівна – лікар ортопед Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій кульшових суглобів, нижніх кінцівок і хребта, кривошиї. У доктора більш ніж 20-річний досвід проведення ортопедичних операцій на кістках, м’язах, суглобах і сухожиллях. Лікарю присвоєна вища медична категорія, вона регулярно бере участь в українських телевізійних медичних проектах. Є членом Асоціації дитячих хірургів, доцентом кафедри академії післядипломної освіти. Її авторству належать більше 25 робіт наукового характеру, також Валерія Володимирівна має 3 патенти на винаходи. Є доцентом кафедри НМАПО ім. Шупика.

Духівський Олександр Еріковіч – завідувач дитячого нейрохірургічного відділення, дитячий лікар – нейрохірург Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова.

Боярчук Оксана Романівна. У тисячу дев’ятсот дев’яносто чотири году з відзнакою закінчила Тернопільський державний медичний інститут за спеціальністю “Лікувальна справа”. Кандидат медичний наук з 1999 року. Кандидатська дисертація на тему: «Ефективність использование електромагнітного випромінювання надвісокої частоти нізької інтенсівності в комплексному лікуванні хронічніх гастродуоденітів у дітей» за спеціальністю 14.01.10 – педіатрія. Вчене звання доцента присвоєно у 2008 году. Доктор медичний наук з 2014 року. Докторська дисертація на тему: «Клініко-патогенетичні аспекти перебігу ревматічної хвороби у дітей, оптимізація методів лікування та ПРОФІЛАКТИКИ» за спеціальністю 14.01.10 – педіатрія. З 2014 року працює на посаді професора кафедри дитячих хвороб. Напрями наукових досліджень та сфера наукових інтересів: дитяча кардіоревматологія, клінічна імунологія, дитяча гастроентерологія, патологія дітей раннього віку. Є автором и співавтором 200 навчально-методичних и наукових публікацій, среди якіх 2 посібники, 1 монографія.

Гончар Володимир Володимирович. Тисяча дев’ятсот сімдесят один року народження. У 1996 году закінчив з відзнакою Одеський державний медичний університет. Був рекомендований та вступивши в аспірантуру по спеціальності «Дитяча хірургія». У 1999 году закінчив аспірантуру та БУВ чинний на роботу асистентом кафедри дитячої хірургії КМАПО ім.П.Л.Шупіка. У 2000 году захистів канділатську дісертацію на тему «хірургічне лікування ускладненіх форм хвороби Гірсшпрунга у дітей». З 2007 року обіймає посаду доцента кафедри дитячої хірургії НМАПО імені П.Л.Шупика. У 2010 получил Вчене звання «доцент». У 2015 году запланована наукова робота на здобуття наукового ступенів «доктор медичний наук» на тему «Хіркургічне лікування аноректальних порушеннях у дітей з патологією невральної трубки»

Є автором та співавтором более 30 наукових праць, 4 патентів. Постійно пріймає доля у наукових заходах як в Україні так и закордоном. Основна спеціалізація – дитяча проктологія та хірургічне лікування вад розвитку та патології черевної порожніні.

1-ша зустріч батьків з лікарями - 11.06.2019 року.

Гончар Володимир Володимирович. 1971 року народження. У 1996 году закінчив з відзнакою Одеський державний медичний університет. Був рекомендований та вступивши в аспірантуру по спеціальності «Дитяча хірургія». У 1999 году закінчив аспірантуру та БУВ чинний на роботу асистентом кафедри дитячої хірургії КМАПО ім.П.Л.Шупіка. У 2000 году захистів канділатську дісертацію на тему «хірургічне лікування ускладненіх форм хвороби Гірсшпрунга у дітей». З 2007 року обіймає посаду доцента кафедри дитячої хірургії НМАПО імені П.Л.Шупика. У 2010 получил Вчене звання «доцент». У 2015 году запланована наукова робота на здобуття наукового ступенів «доктор медичний наук» на тему «Хіркургічне лікування аноректальних порушеннях у дітей з патологією невральної трубки»

Плавскій Павло Миколайович – нейрохірург

Завідувач відділення дитячої нейрохірургії. Надає висококваліфіковану медичну допомогу дітям віком від 0 до 18 років з різною нейрохірургічної патологією

Корсак Аліна Вадимівна – лікар дитячий хірург вищої категорії.
Освіта – Національний Медичний Університет ім. А.А. Богомольця
Стаж: 17 років

Спеціалізується на:
– Діагностика та лікування вродженої та набутої хірургічній патології у дітей.

Займається веденням дітей від народження і до 18 років. Основний її завданням є діагностика, профілактика і лікування захворювань дитячого віку. Хірург спеціалізується на оперативному лікуванні травм і захворювань різних органів і систем організму, використовуючи для їх діагностики об’єктивні, лабораторні та інструментальні методи дослідження.


Благодійна організація “Благодійний фонд “ДІТИ БЕЗ КОРДОНІВ

Реквізити для благодійних внесків
Благодійна організація «Благодійний фонд «Діти без кордонів» (БО БФ «Діти без кордонів»
IBAN (гривневий рахунок) UA343007110000026004052628754 «Приватбанк»
код ЄДРПОУ 42148883 МФО 300711