ПРО НАС

Во многих странах мира созданы благотворительные фонды и сообщества, которые помогают детям и взрослым, которым поставлены следующие диагнозы как “Spina Bifida”, “гидроцефалия”, “Арнольда-Киари II и III типа».

Многие из ЭТИХ организаций работают уже более 50 лет.
В 2018 году (по инициативе родителей детей, болеющих Spina Bifida) была создана благотворительная организация «Дети без границ».

Основні завдання НАШОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

  • об’єднати людей зі Spina Bifida з метою поліпшення їх якості життя. Допомагати їм психологічно і юридично. Сприяти в соціальній адаптації. Навчити їх захищати свої права.
  • проводить інформаційну роботу, залучати громадськість і засоби масової інформації для того, щоб оточуючі знали про ЦИХ діагнозу.
  • організовувати і проводить загальні зустрічі батьків і лікарів для обміну корисною інформацією, особистого досвіду, психологічної та емоційного розвантаження батьків і дітей.
    впроваджувати міжнародні стандарти профілактики, первинної діагностики, лікування і реабілітації людей з Spina Bifida.
  • поширювати будь-яку актуальну корисну інформацію в області лікування і реабілітації, створити умови для того, щоб люди з Spina Bifida своєчасно отримували Необхідну їм інформацію, що стосується їх діагнозу.

  • Благодійна організація «Діти без кордонів» є некомерційною громадською організацією. Ми відкриті для вступления людей, які поділяють нашу мету, принципи та завдання. З Статутом нашої організації ви можете Ознайомитися на нашому сайті.

  • Запрошуємо батьків дітей з Spina bifida та / або гідроцефалії, а також дорослих з цим захворюваннями долучитися до нашої організації для обміну інформацією, надання та отримання емоційної підтримки, роботи в команді для вирішення спільних проблем. Для цього Вам необхідно заповнити бланк заяви на вступ до ГО та надіслати разом з додатками на поштову або електронну адресу.

  • Для членів нашої організації буде доступний закритий для інших доступ до багатьох ресурсів нашого сайту, де обговорюються питання, які неетичної виставляти на загальний огляд. Це «Форум» сайту, на якому батьки діляться своїм особистим досвідом, категорія «Питання-відповіді» і «Контактні дані» наших представників в різних містах України.

ЗВІТИ ФОНДУ

Кожен благодійників має право Отримати в будь-який час доступ до документів, які підтверджують суму збору грошей на доброчинність (виписка з рахунку), а також до документів, що підтверджують оплату (платіжне доручення з печаткою банку).

На нашому офіційному сайті ми будемо розміщувати Щорічні звіти про надходження і витрачання грошових коштів на благодійність.

Грошові кошти витрачаються тільки згідно статуту благодійного фонду. Ми НЕ видаю готівкові кошти фізичним особам. Нами проводиться оплата рахунків, виставлення установами та постачальниками послуг.

Добровільні пожертвування благодійників максимально витрачаються на допомогу дітям. Ми НЕ використовуємо кошти, що надходять на благодійність, для оплати офісних приміщень, Інтернету, телефонного зв’язку, послуги друкарні і т.д. і т.п.
У наших підопічних і виконані проекти регулярно розміщується інформація в засобах масової інформації.

Вся бухгалтерська звітність за період 2018-2020 років (за 3 роки):

Благодійна організація “Благодійний фонд” ДІТИ БЕЗ КОРДОНІВ “

Реквізити для благодійних внесків
Благодійна організація «Благодійний фонд« Діти без кордонів »(БО БФ« Діти без кордонів »
IBAN (гривневий рахунок) UA343007110000026004052628754 «Приватбанк»
код ЄДРПОУ 42148883 МФО 300711